Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
sarut

Introducere

Sarutul este una dintre cele mai intime si mai romantice forme de a exprima sentimentele pe care le ai pentru cineva. Exista mai multe feluri diferite de a saruta, fiecare fiind destinat sa transmita ceva anume. Unele saruturi sunt mai pasionale, in timp ce altele sunt mai tandre. In cele ce urmeaza, vom discuta despre cateva dintre cele mai populare tipuri de sarut.

Sarutul pe obraz

Sarutul pe obraz este cel mai des intalnit in multe culturi si se poate folosi pentru a exprima afectiunea sau afinitatea pe care o ai fata de cineva. Acest tip de sarut este mai degraba platonic si este potrivit sa-l oferi prietenilor si familiei. Este ceea ce se intampla, de obicei, atunci cand te intalnesti cu cineva pentru prima data. Acest tip de sarut poate fi data oricui, de la parinti la prieteni sau chiar la un partener romantic.

Sarutul pe gura

Sarutul pe gura este unul dintre cele mai romantice tipuri de sarut si se foloseste pentru a exprima sentimentele intense pe care le ai pentru partenerul tau. Acest tip de sarut are o componenta sexuala si poate fi pasional sau tandru in functie de preferintele tale. Sarutul pe gura poate fi extrem de intim si se poate transforma intr-o experienta unica. Unele persoane folosesc aceasta forma de sarut pentru a exprima sentimente de atractie si dragoste.

Sarutul umed

Cele mai citite articole

Sarutul umed este un tip de sarut in care se foloseste limba pentru a mima actiunea de sarutare. Acesta poate fi foarte pasional si poate duce la schimbarea starii de spirit. Sarutul umed poate fi folosit si pentru a exprima anumite sentimente si este potrivit pentru momentele in care vreti sa va exprimati afectiunea si sa va simtiti intimi. Acest sarut poate fi foarte incitant si poate fi folosit pentru a intari legatura intre parteneri.

Sarutul pe tampla

Sarutul pe tampla este un mod foarte tandru de a te exprima si de a arata iubirea pe care o ai pentru cineva. Acest sarut poate fi foarte emotionant si poate fi folosit pentru a arata protectie sau afectiune. Este un sarut usor care poate fi dat atat persoanelor apropiate, cat si partenerilor romantici. Acest tip de sarut poate fi folosit pentru a arata dragostea pe care o ai pentru cineva.

Sarutul pe maini

Sarutul pe maini este unul dintre cele mai romantice tipuri de sarut si poate fi folosit pentru a exprima sentimente intense. Acesta poate fi extrem de pasional, chiar si daca nu este facut cu limba. Acest sarut este destinat sa transmita sentimente de iubire si devotament si poate fi folosit pentru a arata increderea de care are partenerul tau nevoie. Sarutul pe maini poate fi foarte afectuos si poate fi folosit pentru a arata ca ii pasa de cineva.

Concluzie

Acestea sunt cinci dintre cele mai populare tipuri de sarut. Fiecare dintre aceste saruturi poate fi folosit pentru a transmite sentimente de afectiune si dragoste. Sarutul este una dintre cele mai intime si mai romantice forme de exprimare si poate fi foarte speciale atunci cand este partajat cu cineva drag. Sarutul este o modalitate foarte buna de a-ti exprima sentimentele si sa-ti arati iubirea si respectul pe care le porti pentru cineva.

Cele mai citite articole