Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bucureștiul este un oraș vibrant, cu o scenă a berilor în plină ascensiune. Pentru tinerii din oraș, găsirea unui loc prietenos pentru buzunar și cu o selecție impresionantă de beri este esențială pentru serile de distracție și socializare. 

Descoperă care sunt localurile din București unde poți savura bere ieftină, dar de calitate

1. Berăria H – bere bună, atmosferă prietenoasă. Berăria H este unul dintre cele mai cunoscute locuri din București, potrivit pentru a savura bere bună și a petrece timp de calitate cu prietenii. Situată într-o clădire istorică din apropierea Pieței Victoriei, Berăria H se evidențiază printr-o selecție generoasă de beri la draft și în sticlă. Ceea ce face ca acest loc să nu fie doar o simplă berărie din București este atmosfera sa prietenoasă și mâncarea delicioasă care-ți poate însoți berea preferată. Prețurile accesibile fac din Berăria H o destinație ideală pentru tineri.

2. Faber Pub – o experiență irlandeză în inima Bucureștiului. Pentru cei care iubesc berea, Faber Pub este o alegere excelentă. Acest local mic și cochet oferă o gamă impresionantă de beri, atât locale, cât și internaționale. Atmosfera sa relaxantă și designul de inspirație irlandeză îl fac să se remarce în peisajul bucureștean. Prețurile moderate și selecția vastă de beri artizanale fac din Faber Pub o opțiune atractivă pentru tineri.

3. La 100 de Beri – descoperă arome noi. La 100 de Beri este un local mic și atrăgător, situat în apropierea Pieței Universității. Acesta se concentrează pe promovarea berilor românești artizanale și importate, oferindu-ți oportunitatea de a descoperi arome noi și interesante. Prețurile sunt prietenoase cu buzunarul, ceea ce îl face o opțiune perfectă pentru tinerii exploratori ai lumii berilor.

Cele mai citite articole

4. Cafeneaua Verde – bucură-te de o selecție excepțională de beri. Cafeneaua Verde este un loc confortabil și prietenos, în care poți savura o selecție excepțională de beri, atât locale, cât și internaționale. Cu prețuri accesibile și un personal prietenos, acesta este un loc ideal pentru o seară relaxantă cu prietenii sau chiar pentru o întâlnire în doi.

5. The Beer Institute – cunoaște istoria berii. The Beer Institute este locul unde poți să înveți mai multe despre istoria berii, în timp ce savurezi chiar diverse tipuri de bere. Acest local oferă o gamă largă de beri la draft și în sticlă, inclusiv beri artizanale și importate. Prețurile sunt prietenoase cu buzunarul, iar atmosfera este relaxantă și educativă.

6. Kraftura – beri și mâncare tradițională. Kraftura este un loc unic, care îmbină berile artizanale cu mâncarea tradițională românească. Aici poți degusta berea alături de preparate locale autentice. Cu prețuri accesibile și o atmosferă prietenoasă, Kraftura este o alegere excelentă pentru tinerii care doresc să exploreze gusturile autentice ale României.

7. Control Club – bere și muzică live. Control Club este un loc renumit pentru iubitorii de muzică și bere. Aici poți asculta concerte live și DJ sets în timp ce savurezi o gamă variată de beri. Prețurile sunt rezonabile, iar atmosfera este mereu plină de energie.

În concluzie, Bucureștiul oferă o gamă diversificată de opțiuni pentru tinerii care doresc să se bucure de bere bună și prețuri accesibile. Cu localuri precum Berăria H, Faber Pub, La 100 de Beri, Cafeneaua Verde, The Beer Institute, Kraftura și Control Club, vei avea oportunitatea de a te relaxa, socializa și explora gusturile unice ale berilor din oraș. Alege-ți localul favorit și bucură-te de aventura berii în București!

Sursa foto: magneto.ro

Cele mai citite articole