Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Silicoanele anatomice ale sânului sunt proteze care sunt mai umplute în partea inferioară decât în ​​partea superioară. Proteza anatomică a sânului este de interes numai dacă este realizată din gel de silicon.

De ce să alegem siliconul anatomic?

Protezele mamare anatomice cu silicon se dezumfla, parțial sau complet. Silicoanele anatomice ale sânului au avantajul de a face sânii rotunzi și, prin urmare, de a da un rezultat foarte natural.

Cum este montat siliconul anatomic?

Siliconul anatomic al sânului trebuie plasat într-o manieră centrată, într-adevăr orice poziționare defectuoasă ar da un aspect deformat al sânului. Prin urmare, nu este posibilă introducerea unei proteze mamare anatomice perfect pe calea axilară deoarece se poate roti și nu poate fi centrat de această incizie.

Prin urmare, se va amplasa siliconul mamar anatomic pe tractul areolar și submamar.

Cum alege medicul metoda de introducere a protezei?

Decizia unei incizii de a introduce proteza anatomică a sânului va lua în considerare dorința ta, anatomia ta (torace, larg, scurt sau lung). Dimensiunea areolei va fi un element decisiv pentru instalarea unei proteze mamare anatomice.

O proteză mamară anatomică mare poate fi introdusă pe cale areolară numai dacă dimensiunea haloului este suficientă. Calea inframamară va fi utilizată pentru a introduce un implant mamar anatomic dacă areolele sunt prea mici.

Cum să îți alegi proteza anatomică a sânului?

Proiecția, înălțimea și lățimea protezei anatomice a sânului vor fi definite prin măsurători în timpul consultului. Proteza anatomică mamară poate fi plasată pe sau retro pectorală.

Pentru alegerea poziției protezei mamare anatomice intervine grosimea glandei mamare, grosimea mușchiului.

Cele mai citite articole

Volumul protezei mamare anatomice dorite este, de asemenea, luat în considerare.

Practicarea sporturilor intense ale corpului superior condiționează, de asemenea, alegerea poziției în fața (pre pectorală) sau în spatele mușchiului (retro pectoral, plan dual) al protezei anatomice a sânului.

Etapele montării unei proteze mamare anatomice

Montarea unei proteze mamare anatomice necesită cel puțin două consultații. La prima consultație: se va alege siliconul rotund sau anatomic. De asemenea, alegi tipul de incizie pentru introducerea protezei anatomice mamare.

De asemenea, se decide poziția și volumul implantului mamar anatomic.

La a doua consultație: alegerea volumului protezei anatomice a sânului va fi confirmată sau discutată. Mamografia va fi verificată, ceea ce este esențial înainte de montarea oricărei proteze mamare anatomice.

Silicone mamare anatomice: pentru ce tip de sân?

Un aspect natural pentru sânii mici

Avantajele protezei mamare anatomice sunt incontestabil aspectul foarte natural de la început, în special la femeile care nu au deloc sân.

În cazul absenței sau sânilor foarte mici, forma protezei anatomice este foarte rapid vizibilă și va da rapid sânii naturali.

O proteză mai puțin potrivită pentru sânii mari

Proteza anatomică a sânului oferă cu atât mai mult forma sânului, deoarece sânul este în mod natural mic. În cazul unui pacient care are deja dimensiunea sânilor și decide să crească, forma protezei mamare anatomice este mai puțin vizibilă. Proteza anatomică a sânului conferă mai puțină formă sânului și utilizarea acestei proteze anatomice este mai discutabilă.

Cele mai citite articole