Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Odată ce zilele frumoase au apărut, gândul zboară către vacanțele  lungi cu destinaţii la malul mării. Și cine spune sezon de vară, spune neapărat costume de baie pentru femei la modă!

După jacheta din puf și puloverul de lână este aşteptată cu nerăbdare vacanţă în bikini. Pot fi costume de plaja simple sau cu zone franjurate, din una sau două piese, asimetrice sau decupate, cu motive florale, buline sau croşetate.

Care este moda costumelor de baie în această vară?

Când apar noile tendințe pe scena costumelor de baie, începe să se scrie o nouă poveste. Gata cu puloverele și paltoanele de iarnă! Se va face loc rochiilor de vară, fustelor și pantofilor deschiși! Și pentru că femeilor le place să rămână în prim-planul modei, exista un bilanț al modelelor anului pe care ar trebui să le includă în garderobă.

Costumul de baie din 2 piese – regele zilelor însorite

Această versiune continua să fie un „must have” pentru fiecare doamnă. Fie că petrece vacanța la mare sau lângă o sursă de apă clorurată, costumul de baie este piesa vestimentară principală. Prin urmare, este important să fie aleasă cu atenție! 

Bikini se pot găsi în toate formele: trikini, tankini, pin-up, surfer etc. Însă modelul retro cu talie înaltă va continua să fie în trend şi anul acesta.

Costumul de baie din 2 piese este întotdeauna popular atunci când se apropie sezonul estival. Și în această vară, va fi evident peste tot! Etnic sau simplu, floral sau tropical, pastel sau neon, este disponibil la infinit pentru a înfrumuseţa fiecare tip de silueta. 

Costumul de baie dintr-o singură piesă – o tendința care durează

Cele mai citite articole

Alertă la modă: costumul de baie pentru femei dintr-o singură piesă nu mai este rezervat doar femeilor cu vârsta de 50 de ani (sau peste)! 

Elegant și confortabil, costumul dintr-o singură piesă poate fi găsit în multe variante: tankini, modelator, cu push-up şi volane – un adevărat răsfăț! 

Costumul de baie asimetric dintr-o singură piesă

După sublimarea rochiilor de sezon, tendința asimetrică se concentrează pe modelele de costume de baie pentru femei predestinate pentru a marca zilele însorite! Cu designul său plin de farmec și original, acest model de costum va face ravagii pe plaje în această vară. Va înfrumuseţa toate siluetele indiferent de măsurătorile lor. 

Poate fi asimetric în zona decolteului sau poate fi pe un singur umăr. Ca bonus, poate fi purtat atât la mare, cât și departe de nisip. Fashioniste cunoscute schimbă topul fără bretele cu un costum de baie asimetric. Sub o bluză sau o rochie, cu o fustă, palazzo sau blugi, costumul de baie asimetric va face furori în această vară.

Costumul de baie de inspirație sport dintr-o singură piesă 

Acest model de costum este foarte comod. Este potrivit persoanelor mai active pe plajă şi celor care practica sporturi nautice. 

Costume de baie cu volănaşe

Pentru o fire visătoare ce-şi doreşte un look romantic, acest model de costum va fi alegerea perfectă. Poate fi din 2 piese sau varianta dintr-o singură piesă – ambele modele vor accentua feminitatea şi înfrumuseţa silueta. 

Cele mai citite articole