Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Se apropie ziua celei mai bune prietene a ta și vrei să-i faci un cadou care să-i arate cât de mult o prețuiești? Ei bine, atunci, în loc să optezi pentru unul obișnuit, de ce să nu alegi ceva practic și util? În cazul în care nu ai inspirație, ai venit exact unde trebuia! Urmează să descoperi câteva idei numai bune de pus în practică, așadar, asigură-te că urmărești până la final!

Iată câteva idei de cadouri, care îi vor face ziua de naștere mai plăcută prietenei tale

1. O agendă sau un planificator

Dacă prietena ta este o persoană organizată sau îi place să aibă totul sub control, o agendă sau un planificator elegant poate fi un cadou perfect, pentru că va putea să-și noteze întâlnirile, să-și stabilească obiectivele și să-și planifice activitățile zilnice într-un mod organizat și eficient, ca să fie sigură că nu-i scapă nimic.

2. Un set de cărți clasice/cărți electronice

Dacă știi că prietena ta iubește să citească, un set de cărți tipărite, în genul preferat, sau chiar un dispozitiv electronic pentru citit poate fi o alegere minunată. Astfel, se va putea relaxa și evada în momentele în care va simți că nu mai poate face față stresului cotidian și are nevoie să se deconecteze puțin.

3. O trusă de machiaj de calitate

Dacă prietena ta este pasionată de machiaj și nu trece nicio zi fără să nu poarte make-up, atunci o trusă de machiaj de calitate sau produse cosmetice premium pot să-i aducă bucurie, pentru că o vor ajuta să-și pună în valoare frumusețea și să se simtă încrezătoare în propria persoană la tot pasul.

4. Un filtru de apă

Cele mai citite articole

Sănătatea este întotdeauna importantă, iar un filtru de apă o poate ajuta pe prietena ta să aibă mereu acces la apă curată, fără să mai fie nevoită să care bidoanele de apă de la magazin, sau să se trezească în mijlocul nopții că a rămas fără.

5. Un set de căști wireless sau o boxă portabilă

Dacă prietena ta iubește muzica, un set de căști wireless de calitate sau o boxă portabilă pot face muzica să sune mai bine și să fie mai ușor de ascultat oriunde merge. De asemenea, vă puteți bucura împreună de boxa portabilă atunci când organizați un party sau mergeți într-o vacanță!

6. Lichid pentru țigară electronică

În cazul în care aceasta are o țigară electronică, atunci poți să-i cauți aroma preferată a lichidului, pentru că o vei scuti de o cheltuială, ceea ce o va bucura, fără doar și poate. Alege unul dintre lichidele pentru țigară electronică de pe merlin.ro și rezolvă problema din doar 2 click-uri!

7. Un set de ustensile de bucătărie

Pentru persoanele care adoră gătitul, un set de ustensile de bucătărie de calitate poate să fie un cadou minunat, deoarece, în felul acesta, va putea să-și pregătească mese delicioase cu unelte durabile și eficiente, depunând mai puțin efort și salvând mai mult timp.

Prin urmare, indiferent de alegerea ta, cel mai important e să iei în considerare pasiunile și nevoile prietenei tale. Cu un cadou practic, vei face, cu siguranță, ziua ei specială și va aprecia gestul tău. Așa că, pregătește-te să-i oferi un zâmbet și o zi de neuitat!

Sursă foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole