Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spre deosebire de femei, nu doar gama de haine masculine este mai redusă, dar și aceea referitoare la încălțăminte, este infinit mai mică. Mai ales când vine vorba de tipuri de pantofi pentru bărbați, alegerile ce se pot face pentru a completa o ținută casual se pot număra pe degetele de la o singură mână.

Înnobilează-ți hainele casual cu o încălțăminte de calitate!

Din acest motiv, idealul este să se parieze pe modele care oferă deopotrivă confort, stil și versatilitate, pantofi anume realizați pentru a combina cu diferite piese vestimentare. În cazul unor piese de rezistență (fie că vorbim de haine sau pantofi), moda bărbătească durează câteva sezoane bune, ceea ce în materie de ținute pentru femei nu prea se întâmplă.

Astfel, recomandarea specialiștilor de fashion este aceea ca să se investească în produse de bună calitate și potrivite pentru diverse ocazii. Nu îți face griji dacă cheltuiești puțin mai mult pentru a le achiziționa, deoarece cu o îngrijirea potrivită le vei putea purta vreme îndelungată fără ca să pari demodat. Iar dacă asta este valabil în privința hainelor, cu atât mai mult poți ca să fii sigur că niște pantofi de calitate, de la un brand bun, vor rezista ani de zile fără probleme.

Ce tip de pantofi merită ca să îți achiziționezi?

Evident că adidașii sunt pe primul loc al listei de cumpărături. O pereche simplă, clasică, albă, merge atât la o ținută lejeră compusă din blugi, tricou și geacă de piele, cât și când te îmbraci în trening. Mai poți achiziționa și o pereche de adidași negri, la fel de versatili.

Evident, poți să investești și în niște încălțăminte sport în trend, dar nu uita că pe măsură ce te îndepărtezi de linia tradițională și alegi niște adidași mai bizari ca format, culori, brizbrizuri, mai de club, cu atât se vor potrivi la mai puține haine, fie ele și casual.

Dacă vrei să abordezi o linie casual cu accente elegante, poți să alegi în funcție de situație și alt tip de încălțăminte, un pic mai pretențioasă. Te va diferenția categoric de purtătorii de adidași!

Pantofi Oxford la o ținută casual pentru job? De ce nu!

Una dintre cele mai clasice elemente din moda masculină este reprezentată de încălțămintea Oxford, cel mai elegant și sofisticat tip din categoria de pantofi bărbați.

Acest model își are originea în Scoția și Irlanda și era modelul preferat al regelui Edward al VII-lea, fiul reginei Victoria, care îi purta în castelul scoțian Balmoral. Fără clapete și bine cusuți, au un vârf rotunjit. Este cel mai formal și mai chic tip de pantofi, oferindu-i bărbatului ce îi poartă un stil mai ordonat. Se poate purta nu doar cu costume și combinații de cămăși diverse, dar și cu haine mai casual, pe care ajunge să le înnobileze.

Ca o alternativă la pantofii Oxford se pot alege și niște pantofi Brogue, creată de scoțieni și irlandezi pentru a fi folosiți la ținute mai casual.

Principala sa diferență este dată de găurile sale, care pot fi doar la vârf sau în jurul pantofului. Vârful poate fi lung și subțire sau rotunjit. Cu variații de culoare și diverse detalii, poate fi folosit în orice ocazie a vieții de zi cu zi, cu haine casual sau chiar blugi. Pantofii mai închiși la culoare și mai discreți, în mod deosebit se pot purta la job sau la petreceri unde nu se cere un cod vestimentar foarte strict.

De unde poți comanda încălțămintea potrivită pentru tine?

Dacă vrei ca să fii la modă fără a investi prea mult în haine, fă un efort și comandă-ți online niște perechi de încălțăminte de foarte bună calitate. Te vor ține vreme îndelungată dacă o să le dai un pic de îngrijire conform indicațiilor producătorilor și nu va mai trebui să îți faci probleme că vei arăta prost dacă vei pune pe tine niște articole vestimentare mai lejere, la job sau la ieșirile în oraș.

Unde găsești pantofi de calitate? Ideal ar fi să intri pe dreamfashion.ro și de acolo vei putea să fii direcționat către pagina cu pantofii cei mai potriviți pentru tine!

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!