Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Este destul de dificil sa gasesti o fata a carei coapsa interioara nu este o zona erogena sexual. Locul in sine este foarte intim, nu vor functiona contacte tactile ocazionale, iar pielea este delicata si sensibila. 

Atinge cu mana interiorul coapsei, acopera-l cu sarutari sau incearca sa-ti treaca limba. Toate mijloacele sunt bune. Atunci cand cauti la o femeie zonele erogene sexuale, asigura-te ca acorzi mai multa atentie acestui loc in timpul preludiilor. Si nu uita ca placerea dupa durerea usoara va fi mult mai puternica. Asa ca uneori poti lua o pauza pentru a o musca usor de coapsa.

Sanul

Spre deosebire de credinta populara ca toate fetele se incanta atunci cand ii sunt mangaiati sanii, unele nu experimenteaza deloc emotii. Dar este imperativ necesar sa verifici. Asadar, in timpul sexului, saruta in zona decolteului, trage cu limba, strange-i sanii cu mana. Doar fa-o cu blandete si nu o apuca ca si cum ai culege rosii de pe piata. Fetelor, fara indoiala, le place uneori cand sanii lor sunt stransi usor si taios si, de asemenea, vor sa se simta de fapt posedate din plin. Dar delicatetea la inceput cu siguranta nu va strica.

Sarutari si mangaieri in zona coccisului

Cele mai citite articole

Un alt loc foarte greu de atins si tandru pe care il poti ocoli. Si apropo, multe fete sunt incantate nebuneste de sarutari pe partea inferioara a spatelui, mai ales in zona coccisului, chiar deasupra golului dintre fese. Asa ca incearca toate mijloacele: de la a-ti pune mana pe spate in timpul unui act sexual, pana la a trece limba peste el, tinand-o strans de talie. 

Ureche

Probabil crezi ca aceasta este cea mai putin sexy parte a corpului. Si cu greu ti-a venit ideea sa faci pe plac unei fete folosindu-i urechile. Data viitoare, sarut-o pe buze, gat si urechi. Saruta, trece-ti limba, trage de lobul urechii cu buzele si, bineinteles, sopteste cat de mult o vrei. Renunta la optiunea de memento de dragoste dulce. Acesta este chiar momentul in care poti sopti obscenitati si vulgaritati si nu vei primi o palma pentru asta. 

Scrotul la barbati

Scrotul este suprasensibil, iar pentru unii, chiar si atingerea limbii va fi prea mult, dar pentru toti ceilalti va fi un super plus. Totul in jur este frumos si sensibil. Perineul este situat intre scrot si anus si exista un mic nodul care nu poate fi ratat: aproape ca punctul G feminin. Trece-ti usor limba de-a lungul cusaturii de pe scrot. 

Daca atingi cu mainile, nu fi prea zeloasa. Optiunea pentru perineu este similara cu stimularea punctului G: de exemplu, la inceput, miscari circulare cu o usoara presiune, mai aproape de orgasm – pulsatorie, accelerata. De fapt, oamenii de stiinta nu au gasit diferente serioase intre zonele erogene masculine si cele feminine – doar barbatii observa ca majoritatea femeilor nu au senzatii atat de intense. Sfatul nostru este sa te joci cu geografia corpului. 

Cele mai citite articole