Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dacă mizeria din casă devine un factor de stres, dar pur și simplu nu se mai găsește timpul necesar pentru a face curățenie sau dacă nu mai există răbdare pentru a păstra ordinea, poate că este timpul pentru alegerea unei firme care prestează servicii de curățenie la domiciliu. Înainte de a face o alegere finală în acest sens, este bine să fie luate în calcul câteva aspecte.

Avantajele unei firme care oferă servicii de curățenie în București

O firmă care oferă servicii de curățenie în București este o alegere bună mai ales dacă se dorește ca munca să fie efectuată rapid, deoarece aceștia trimit de obicei mai mulți angajați simultan pentru a curăța casa. O firmă specializată în curățenie își poate potrivi deseori programul specific. Vor exista întotdeauna angajați de rezervă, deci este mai puțin probabil ca un serviciu de curățenie să se anuleze sau să se amâne pentru mai târziu.

Deși mult mai rapidă și mai fiabilă, este posibil ca o firmă de curățenie să nu aibă timp să fie la fel de temeinică cu curățarea sau să nu rețină la fel de bine instrucțiunile specifice pentru curățarea casei, însă o firmă bună, care se respectă, va avea în vedere toate nevoile pe care le au clienții. Mai mult decât atât, este mult mai probabil ca o firmă de curățenie să fie asigurată și garantată. Aceasta înseamnă că cei care fac curățenia sunt responsabili pentru acoperirea oricăror pierderi financiare sau a unui accident care implică un angajat de acasă.

Cum se alege un serviciu de curățenie la domiciliu

Primul lucru care trebuie decis atunci când este vorba despre alegerea unui serviciu de curățenie este acela de a angaja o persoană sau de a contracta un serviciu de curățenie profesional. Dacă este vorba despre o persoană, aceasta poate oferi o notă mai personală acțiunii de curățenie – poate fi mai ușoară cunoașterea lor, oferirea unor instrucțiuni specifice pentru modul de curățare a casei și o atmosferă mai degajată.

Cu toate acestea, este important de reținut că atunci când este angajată o persoană pentru a curăța casa, este vorba și de gestionarea unor formulare de impozitare corespunzătoare pentru serviciile prestate, despre furnizarea produselor de curățare și altele asemenea.

Identificarea firmei de curățenie potrivite

Recomandările de la prieteni și familie pot fi cel mai util mod de a găsi un serviciu de curățenie potrivit pentru nevoile personale. Recenziile online pot fi utile, dar trebuie reținut că este posibil ca acestea să nu explice în detaliu situația specifică, așa că este nevoie de prudență.

Întrebări de adresat unui serviciu de curățenie a locuințelor

Cele mai citite articole

Înainte de a angaja o firmă sau un agent de curățenie, este nevoie de obținerea unor răspunsuri la câteva întrebări specifice:

–   Ce fel de servicii de curățare oferă?

–   Cum sunt percepute costurile și care sunt prețurile pentru serviciile suplimentare?

–   Cum sunt verificați angajații?

–   Își vor aduce propriile produse de curățare și, dacă da, ce produse de curățare folosesc?

–   Poate furniza firma de curățenie referințe pentru munca realizată?

–   Pot face dovada asigurării?

Cele mai citite articole