Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nunțile sunt un moment incitant pentru a sărbători cu prietenii și familia. A te îmbracă în conformitate cu codul vestimentar ales al mirilor este un semn de respect. 

Când vine vorba despre ce se poartă la o nuntă, bărbații pot avea o perioadă deosebit de dificilă. Deși poate dorești să te îmbraci pentru a impresiona, este posibil să deții doar o mână de piese vestimentare formale sau să nu fii familiarizat cu codul mirilor. Nu te teme! În timp ce nunțile pot necesita îmbrăcăminte specială formală, poți scăpa de purtarea multor piese prea extravagante. Aceste cămăși de nunta barbati sunt aici pentru a-ți ușura alegerea. 

Oriunde te-ai afla în viața ta de cumpărare a costumelor și indiferent de bugetul alocat acestora, acest lucru este adevărat: poți folosi oricând o cămașă de culoare albă pentru a o purta cu acele costume. 

Cele mai citite articole

O cămașă de culoare albă perfectă trebuie să facă doar câteva lucruri, dar trebuie să le facă perfect. Regula numărul unu: nu există gulere înfricoșătoare. Cele preferate pot susține un nod gros al unei cravate barbati sau vor rămâne deschise lejer atunci când petrecerea e în toi. Regula a doua: cămașa este croită așa cum ar trebui, din material subțire, dar nu foarte strâns. Una dintre alegerile comune este 100% bumbac, altele au puțină întindere în amestec, dar toate sunt concepute pentru a rămâne drepte și sunt construite pentru a respira. Și acesta este, într-adevăr, un motiv suficient pentru a cumpăra una, două sau câte îți trebuie. Te vor ajuta să rămâi cool în orice mod imaginabil. 

Oamenii preferă să discute despre nunți în cel mai avansat mod. Căsătoria ar trebui să fie ziua cea mare din viața voastră, cea mai specială, cea mai unică zi, etc. În plus, căsătoria este o oportunitate avantajoasă pentru reuniunea cu prietenii, rudele și mai ales cu familia. 

În multe cazuri, va necesita, de asemenea, o oarecare coordonare cu temele generale de nuntă. Și din moment ce vei ieși în 50% din imagini, îmbrăcămintea ta este aproape la fel de importantă ca și cea a miresei. La sfârșitul zilei, obiectivul îmbrăcămintei tale este să te ajute să fii cât se poate de arătos. Nunta este un moment special, iar aspectul tău ar trebui să fie la fel. 

Ținuta ar trebui să fie un exemplu clasic al oricărui stil pe care l-ai ales. Se subliniază clasicul nu pentru că trebuie să te îmbraci ca bunicul tău (ceea ce, de fapt, s-ar putea să nu fie o idee proastă), ci mai degrabă pentru că să-ți etichetezi fotografiile de nuntă și să le arăți mai departe. În schimb, optează pentru stiluri de costum și siluete care sunt atemporale.

Cele mai citite articole