Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O terasă în aer liber, semideschisă, cu pardoseală din lemn și un perete și tavanul din sticlă poate fi o alegere deosebită dacă luați în calcul să vă construiți un spațiu special la dumneavoastră acasă. Priveliștea către un peisaj frumos, cerul albastru și/sau vegetația luxuriantă sporesc designul terasei și al casei, aducând frumusețe locuinței. 

Dacă v-ați gândit la soluții de închidere terasă, ideea de a apela la pereți și plafoane din sticlă este una interesantă, conferind funcționalitate și eleganță. De asemenea, un astfel de design face parte din cele mai noi tendințe de decorare a unei locuințe, care ajută la conectarea interioarelor casei cu natura.

O terasă semideschisă, cu pereți și tavan din sticlă, vă permite să o mobilați cu mobilier confortabil și accesorii de decor atractive,  creând un loc frumos pentru a vă relaxa și a vă bucura de împrejurimile pitorești. Este o plăcere să petreceți timpul pe terasă în zilele fierbinți de vară sau să vă distrați cu oaspeții care vor fi încântați de un refugiu atât de minunat.

Terasa dumneavoastră poate fi decorată ținând cont de stilul casei, îmbinându-se perfect cu camerele și împrejurimile naturale, oferind echilibru și armonie în designul locuinței și adăugând zone fantastice de relaxare în aer liber, care sunt la fel de confortabile ca și interioarele casei. Această terasă spațioasă este caldă și primitoare, funcțională și elegantă. 

Cele mai citite articole

Cum să decorezi o astfel de terasă?

Designul pereților din sticlă oferă o vedere panoramică superbă asupra peisajului care poate fi unul montan sau, dimpotrivă, unul la malul mării ori pur și simplu o priveliște spre o zonă cu vegetație deosebită pe care ați amenajat-o dumneavoastră. Astfel de pereți din sticlă fac ca o terasă să devină unică și fermecătoare, îmbinând funcționalitatea cu aspectul elegant și senzația de lux. 

De altfel, ideea de ferestre mari și pereți întregi realizați din sticlă, din podea până în tavan, este tendința modernă în decorarea locuințelor. Aceste caracteristici arhitecturale vă permit să vă bucurați de natură și stil fără a ieși din casă, așezându-vă pe o canapea confortabilă și savurând o băutură răcoritoare.

Pereții și tavanul din sticlă au rolul de „a aduce” natura în interiorul terasei și creează o atmosferă uimitoare de relaxare care vă va fermeca pe dumneavoastră și pe oaspeții dumneavoastră. Ideile de decorare în stil eco, cu materiale naturale și mizând pe o simplitate funcțională a mobilierului de terasă vor fi în armonie cu plantele, lemnul și sticla. Astfel, se creează un loc spațios și confortabil pentru a vă bucura indiferent dacă vremea este bună sau rea.

Lemnul natural, folosit pentru pardoseală, pereții și tavanul din sticlă, țesăturile naturale și ideile de decorațiuni în culori pastelate pot fi o combinație perfectă în acest loc liniștit, plăcut și modern, unde veți putea lua masa, citi sau să vă odihniți. Nu vor lipsi nici plantele care vor arăta armonios cu mobilierul din lemn și țesăturile naturale.

Cele mai citite articole